sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Stressiä pukkaa ja rokki soi!

Oulu, Suomi. Lämpötila: -12 astetta. Lomafiilis 2 %.

Näin joulun alla meinaa kiirettä riittää sekä töissä että siviilissä. Stressiäkin meinaa pukata, joten on mahtavaa ajatella, että kuukauden päästä saa jättää tämän hemmetillisen oravanpyörän hetkeksi taakseen ja suunnata kulkunsa lämpimään.

Bändin kanssa pitäisi vielä ehtiä nauhoittaa uusia biisejä ennen reissuun lähtöä ja uusi matka-aiheinen biisikin tulla tupsahti jostakin, joten tekemistä riittää. Vaan enpä valita enempää...

Olen kuluneen syksyn aikana alkanut opettelemaan 360 asteen panoraamakuvien ottamista ja tekoa. Hommasta olen nyt päässyt pikkuisen kärryille, joten toivottavasti tuolla Malesiassa pääsemme kokeilemaan tuota hommaa enemmän. Noiden virtuaalipanoraamakuvien avullahan voi paremmin päästä vähän enemmän tapahtumien "keskelle" ja "mukaan" matkallemme.

Tässä esimerkki yhdestä kokeilukuvasta, josta saanee hyvän käsityksen siitä, minkälaisista olosuhteista reissuun olemme lähdössä. Toivon totisesti, että muutaman viikon päästä seuraavissa panoraamoissa olisi vähemmän lunta ja enemmän palmuja! :)

Panoramatest (toimii ainakin kaikissa Mac-koneissa, pc:ssä vaatii QuickTime-laajennuksen asentamisen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti