tiistai 12. tammikuuta 2010

Joutenoloa ja happyhourintaa

Pulau Penang, Malesia. Lämpötila: 31 astetta. Lomafiilis 100 %.
Tiistai-aamun kunniaksi ja vähän myös edellisiltana nautitun rommin takia nukuskelimme pitkään ja hartaasti. Aamupala jäi tosin nukkuessa välistä, mutta jonkinlaista brunssin kaltaista voisi kohta katsella kitusiinsa.

Jaanan vielä vedellessä kauneusunia värkkäilin joutessani panoraaman Bayview Beach Resortin aulahallista, joka on ihan mukavan oloinen korkea sisätila, jossa lasiseinäisillä hisseillä pääsee huristelemaan kymmenenteen kerrokseen saakka.

Kävelimme herättyämme allasalueelle, jossa annoimme hetken aikaa auringon hyväillä pohjoisiin lämpötiloihin tottuneita vartaloitamme.

Väliin jäänyt aamiainen alkoi kuitenkin iltapäivän puolelle päästyämme muistutella nälän muodossa puuttumisestaan, joten päätimme lähteä rantaa pitkin kävelemään kohti viereistä kalastajakylää. Muutaman sata metriä rantaviivaa talsittuamme oli vastassa ensimmäinen rantaravintola. Miksi mennä merta edemmäs kalaan, varsinkin kun vatsat kurnivat jo kovasti nälissään. Niinpä astelimme reippaasti intialaismiehen ravintolaan ja näimme siellä istumassa tuttuja kasvoja. Jo aiemmin hotellilla tapaamamme keski-Suomesta kotoisin oleva pariskunta, Riitta ja Jyrki, pyysivät meitä kohteliaasti liittymään heidän seuraansa, joten lounaspaikan valinta oli sillä päätöksellä tehty.

Jyrkin ja Riitan suosituksesta valitsimme ruokalistalta heidän aiemmin hyväksi kokemansa Tom Yam-annokset, jotka herkullisina, mutta vain kahden euron hintaisina tarjosivat todellista huippu hinta-laatusuhdetta.

Ruoan kyytipoikina joimme jälleen jo tutuksi tullutta Tiger-olutta, joka lievittikin oloa mukavasti kuumasti porottavassa helteessä. Juttukin luisti mukavasti, joten istuskelimme varmaan parisen tuntia nauttien mukavasta seurasta ja hyvästä sapuskasta kyytipoikineen.

Lounaan jälkeen palasimme hotellille, jossa onnistuimme saaman saman tien hieronnat molemmille. Ja arvatkaapa, tekikö malesialainen hieronta hyvää pakkasen jäykistämälle keholle? Lämpö alkoi virrata ronskikätisten hierojien käsittelyssä kehoihimme, joten tunnin kokovartalokäsittelyn jälkeen olo oli ihmeellisen rento.


Hierottavana ollessamme Riitta kävi kutsumassa meidät uima-altaan Happyhourille, minne menimmekin miltei suoraan hierontapöydältä. Joten rento meninki jatkui samantien erilaisten drinkkien parissa. Annoimme auringon porottaa ja nautimme veden alaisilla penkeillä istuen maukkaista juomista - jokseensakin leppoisaa touhua ja lomaa parhaimmillaan!

Tätä kirjoitellessa olemme menossa Batu Ferringhin keskustaan päivälliselle ja juhlistamaan Riitan ja Jyrkin viimeistä lomapäivää täällä Penangilla. Huomenna nimittäin on päivä, jolloin heidän kyytinsä lähtee kohti pohjoisessa odottavaa Jyväskylää. Onneksi meillä loma jatkuu ja uusia kujeita on taas suunnitteilla tuleviksi päiviksi :)

5 kommenttia:

 1. Hauskuudella, mielenkiinnolla ja hiukkasen kateenakin olen seurannut kaukopartion matkaa itäsellä maalla, mutta nyt rupes tökkiin...

  Ette kai te siellä "völjäile", eli raahaa perässänne raskaita taakkoja.

  Oikea termi näin oululaisittain voisi olla "völläily". Sehän tarkoittaa mukavaa huoletonta vetelehtimistä, siis sitä lomaa!

  Terveiset Välivainiolta!

  Eero

  VastaaPoista
 2. Kiitokset oikaisusta, Eero ja pahoittelut väärästä terminologiasta. Joskus tällainen maalta isoon citiin, eli Ouluun saapunut vaan käyttää junttimaisesti vääriä slangi-ilmaisuja. Mutta meikäläinenhän onkin alunperin Tupoksesta! ;)

  VastaaPoista
 3. moi
  hienoissa maisemissa oletta seikkaileet..ei käy katteeksi..heheh.
  Haaveillaan itsekkin että päästäs johonkin pikku vekaran kans tässä joku pv. Ens kesänä tai talvella viimestään. Ei muutako hyvää lomaa ja parempia maisemia..hehe

  T Rape

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on kaveri tuossa yhdessä kuvassa polttanut nahkansa oikein huolella.

  VastaaPoista
 5. Kyllä näissä lämpötiloissa ja paisteissa saa olla aurinkorasvojen kanssa tarkkana. Taisi olla joku brittimies siinä altaan tiskillä, joka oli noin hyvin punakkana...

  VastaaPoista