keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Musiikki väreilee selkäpiissä

Pulau Penang, Malesia. Lämpötila: 28 astetta. Lomafiilis 100 %.

Tiistai-ilta Batu Ferringhillä sujui mukavasti. Aluksi istuskelimme aperitiivejä nautiskellen Olio-nimisessä hieman tasokkaammassa baarissa, josta sitten lähdimme kävellen katselemaan sopivaa ruokapaikkaa.


Batu Ferringhillä ruokapaikoissa riittää tarjontaa, joten ongelmana on lähinnä runsaudenpula. Päätimme mennä erääseen Riitan ja Jyrkin jo hyväksi kokemaan Hawker-centeriin, missä herkuttelu jatkui jo aimmista paikoista totuttuun tapaan. Vindaloo-annokset, sizzling hot plate rapuja ja paistettua nuudelia, takuulla hyvää butterchickeniä ja taas joitain, jonka nimeä ei edes osaa suomeksi sanoa.

Jos jokin on tähän astisella matkan osuudella tullut selväksi, niin se, että täällä Malesiassa ruoasta voi nauttia aivan uskomattomin variaatioin ja aina uusin makukokemuksin. Kulinaristin paratiisi siis!

Illan päätteeksi kävimme aivan hotellimme vieressä sijaitsevassa Penangin Hard Rock Cafessa, jossa pääsimme nautiskelemaan kylmien juomien lisäksi aivan uskomattoman upeaäänisen naisen laulusta. Vaikka koko bändi olikin todella tasokas ja esimerkiksi suoriutui Van Halenin "Jump" biisistä tai Metallican "Enter Sandmanistä" hienosti, niin kauniin naislaulajan tulkinnat saivat todellakin selkäpiit väreilemään. Mitäpä tässä selittelemään enempää, katsokaa itse oheisesta videonpätkästä!

Nyt olemme keskiviikon kunniaksi lähdössä tutustumaan Georgetowniin brittiajan ja kiinalaisten vanhoihin rakennuksiin Heritage-retkelle. Joten illalla lisää juttua ja kuvia.

3 kommenttia:

 1. Morjensta Jane ja Jone!
  Olipas huippulöydös tämä teidän mukaansatempaava bloginne! Olemme nimittäin itse tulossa Penangille maaliskuussa, ja sattumoisin samaan hotelliin:) Langawilla olemme myös ajatelleet käydä, joten mukava saada vähän yleiskäsitysta molemmista paikoista.
  Mites..heh, kun lukemastani päätellen olette nauttineet noita virvokkeita jo useammassakin paikassa(..tigrut,cocktailit yms)Hc-cafe,allasbaari,olio jne..niin minkälaisiin hinnan kiroihin tollanen "muslimivaltio" on drinksujen/oluen hinnat nostanu? vai vaihteleeko paljon?
  Entäs noi teidän päivämatkat? Onko hotellin vai jonku muun matkajärjestäjän? Hinnat ei ainaskaa päätä oo ilmeisesti huimannu.
  Kysymyksiä paikasta tulvii päähän, mutta tämä tällä erää.
  Hauskaa lomanjatkoa!..seuraamme innolla seikkailujanne!T:T&M

  VastaaPoista
 2. Moro,

  Ei toimi tuo videolinkki ??
  Kai se bändi nyt Paranoidin kuitenkin soitti \,,,/

  Butte Naksuttaja

  VastaaPoista
 3. Drinksujen ja muunkin alkoholin hinnat ovat Penangilla ja KL:ssä liki Suomen tasoa, mutta Langkawilla alkoholi oli paljon halvempaa. Esim. KL:ssä marketissa olut maksoi n. 5-8 ringittiä, kun se Langkawilla oli vain 1,8-2,5 ringittiä.

  Retket otettiin jostakin syystä tällä reissulla laiskoina ihan hotellin kauppiailta Langkawin mangroveretkeä lukuunottamatta. Ja senkin olisi saanut samaan hintaan siitä hotellilta. Joten etsimällä saattaisi löytää halvemmallakin, mutta ei kehdattu itse laukata ympäriinsä lomaa kulutellen muutaman euron tähden :)

  Butte: joko video toimii, filippiinokitarasankari siinä jotain Eruptionin tyylistä tupeltaa...

  VastaaPoista