maanantai 4. tammikuuta 2010

Pakkaspakolaiset turvapaikanhakuun

Oulu, Suomi. Lämpötila: -23 astetta. Lomafiilis 27 %.

Laukut ovat nyt pääosiltaan pakattuna. Saimme kamojen kasaamiseen innokasta, mutta vähemmän hyödyllistä apua Lolalta ja Biteltä ja välillä tuntuikin, että laukuissa oli enemmän koiria kuin kamppeita. Punnitusten jälkeen molemmat laukut jäänevät kappalepainoltaan pari kiloa alle 20 kg:n, tosin viimeiset tavarat laitamme niihin vasta aamulla, jolloin lopullinen totuus paljastuu.

Enää muutaman tunnin yöunet ja aamulla lentokentälle. Hartaasti odotettu loma alkaa siirtymisellä Oulusta Helsinkiin, josta jatkamme Pekingin kautta Kuala Lumpuriin. Lentokentillä saamme norkoilla ihan riittämiin, joten matkaviihdykkeeksi käsimatkatavaroihin on pakattuna muutama hyvä romaani.

Matkapäiväkirjan seuraavan päivityksen ajankohdasta ei ole takuita. Täytynee kokeilla kuinka mobiilibloggaaminen sujuu, jos vaan homman saan matkapuhelimella tuolta lentokenttien hulinasta toimimaan. Viimeistään keskiviikkona Kuala Lumpurissa palataan asiaan ja sitä on varmaan kertynytkin tuhansien kilometrien matkalla.

Joten Heippa Suomi, pakkaspakolaiset lähtevät hakemaan tilapäistä turvapaikkaa Malesian auringosta!

Siellä päästään sitten itse asiaan: LOMALLE!

2 kommenttia:

  1. Kävin nyt eka kertaa sivuilla. Innolla odotan tunnelmia Malesian sykkeestä! Oekein mukavoo reessuva ja turvallista matkantekkoo! Toevottelloovat Miia ja Eppu tiältä savon lumipyryn sejasta.

    VastaaPoista